Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.2 Identiteit van de onderneming:

Ibiza style by Holly
Speenkruidstraat 69

9731 GR GRONINGEN
Telefoonnummer: 0610248472 

E-mailadres: info@ibizastylebyholly.nl
KvK-nummer: 65128532 
Btw-identificatienummer: NL001465486B80

2.Betaling

De bestelling wordt bevestigd per mail. In dit bericht staat een ordernummer, het artikel(en) die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling.
Het totaalbedrag kan middels een IDEAL betaling worden voldaan.
Vooraf overmaken kan op NL50RABO0308627741 tnv Ibiza style by Holly o.v.v. het ordernummer.
Bij betalingen die niet binnen 3 dagen zijn voldaan komt de bestelling te vervallen.
​In overleg is het mogelijk de bestelling op te halen en ter plaatse te betalen.

3.Verzendkosten

Wij verzenden onze pakketjes via PostNL. Voor verzending gelden de algemene voorwaarden van PostNL. die terug te vinden zijn op www.postnl.nl
Het leveringstarief voor een pakket is € 4,95 incl BTW. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de artikelen goed en veilig verpakt worden. Ibiza style by Holly is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure.
Voor verzending van pakketjes buiten Nederland zijn de verzendkosten op aanvraag. Wilt u weten wat de kosten zijn, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Bij bestellingen vanaf € 50,- betaalt u geen verzendkosten.

4.Levertijd

De standaard levertijd bij Ibiza style by Holly is 1 tot 4 werkdagen. Mochten wij hier onverhoopt niet aan kunnen voldoen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
TNT post bezorgt in de regel binnen 2 werkdagen binnen Nederland.
Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht een artikel uitverkocht zijn dan wordt dit weergegeven bij het betreffende artikel. Ibiza style by Holly is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies of beschadiging door TNT post.

5.Ruilen/retourneren

Bij de aankoop van artikelen heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het artikel door of namens de consument.
Na ontvangst van uw retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.
Houd er rekening mee dat Ibiza style by Holly retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels, verpakkingen en eventuele cadeau's worden teruggestuurd. Beschadigde, gebruikte of incomplete items worden geweigerd en teruggestuurd.
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die u wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening, een sale/actie artikel mag niet worden geruild of geretourneerd.
Retouradres: Ibiza style by Holly, Speenkruidstraat 69 9731 GR in GRONINGEN.

6. Aansprakelijkheid

Alle producten die in het assortiment van Ibiza style by Holly zijn opgenomen voldoen aan een goede kwaliteit. De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die u bij normaal gebruik mag verwachten Eventuele klachten kunt u schriftelijk of per mail aan ons sturen.
Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs, steentjes, veren en kwastjes en op het verkeerd wassen of drogen van kleding. Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen. Deze kunnen dan ook niet geretourneerd worden.
Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Ibiza style by Holly kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is.
Ibiza style by Holly is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
Ibiza style by Holly is niet verantwoordelijk voor drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Ibiza style by Holly zo spoedig mogelijk worden aangepast. Ibiza style by Holly kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

6.2 Informatie gebruiken

Ibiza style by Holly behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze webwinkel aangeboden informatie (waaronder alle foto's, teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ibiza style by Holly of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. Je mag informatie van onze webwinkel wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

7. Overmacht

Ibiza style by Holly heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze de uitvoering van uw bestelling te annuleren. In een dergelijk geval heeft Ibiza style by Holly het recht om de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden door u dit schriftelijk mee te delen. Ibiza style by Holly is niet verplicht tot enige schadevergoeding hiervoor.

8. Privacy-statement

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Ibiza style by Holly gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij het noodzakelijk is voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. Garantie/klachten/vragen

Ibiza style by Holly streeft naar tevreden klanten. Als u vragen of klachten hebt over de diensten en/of artikelen, dan kunt u ons daar telefonisch of per e-mail van op de hoogte brengen. Uiteraard behoort een artikel in goede conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op voordat het wordt verstuurd. Het kan zijn dat een kledingstuk bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover s.v.p. zo spoedig mogelijk contact over op met ons. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires, strass, veren, kralen etc. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild worden.

© 2016 - 2023 Ibiza style by Holly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel