Retouren & ruilen

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Ibiza style by Holly heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. 

Retourneren is vrij eenvoudig, en kan uitsluitend per post. Stuur de artikelen inclusief de pakbon naar onderstaand adres:

Ibiza style by Holly
Speenkruidstraat 69
9731 GR GRONINGEN

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 7 werkdagen.

Houd er rekening mee dat Ibiza style by Holly retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels, verpakkingen en eventuele cadeau's worden teruggestuurd. Beschadigde, gebruikte of incomplete items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Ruilen

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.

Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht raken en het dus niet altijd meer mogelijk is om je item te ruilen. Indien dit het geval is nemen wij contact met je op om een gepaste oplossing te vinden.

Een sale/actie artikel mag niet worden geruild of geretourneerd.

© 2016 - 2023 Ibiza style by Holly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel